Smartlog v3 » Selvspin » Back to biz
Opret egen blog | Næste blog »

Selvspin

- blot en blandt mange homines semidocti

Back to biz

19. Mar 2008 14:52, utopisk

Ja, det har været et længere fravær, men nu er jeg tilbage ved tasterne igen. Det har gået mig lidt på, at jeg ikke har kunnet holde min blog vedlige, men fra idag skal det være anderledes. Grunden er en kombination mellem dårlig samvittighed, og det faktum at jeg har købt mig en helt ny funklende lækkert bærbar computer.

Selv om jeg har haft en masse reservationer over for apple, er det ikke desto mindre endt med, at jeg har investeret i en Macbook Air - i følge Apples eget udsagn verdens tyndeste laptop. Well, det er det osse, men det er ikke verdens hurtigste, eller den der har den største hukommelse. Til trods for at den bliver kaldt Macbook, ligner den i virkeligheden mere end slags UMPC, altså en Ultra Mobile PC, da den både er let og meget tilgængelig at have med på farten. Den er ikke ment som en 'main' computer, hvor du gemmer alle dine ting og sagen, men et mobilt værktøj.

Dette er osse en af de primære grunde til, at jeg har købt den. Ikke for at bruge den til lagring eller til at køre tung grafik, video eller musik-redigering, men til at kunne tage med alle vegne... that´s it!

 Og til det er den fantastisk, simpelthen - intet mindre kan gøre det.

Kommentarer

 1. Supra Shoe
  7. May 2012 05:55
  1

  Men Supra Shoes should be the worthy collecting ones Supra TK Society Shoes in our store that men should have a try. With qualified leather made Supra Shoes are also characterized with patches designs for the upper that make the shoes more stylish or men. Lace up designs would be more outfit wearing. Kinds of sophisticated designed Supra Skytop Shoes are also here for your further needs.The Birkenstock Sandals deep heel cup keeps the foot’s natural padding under the heel to provide stability. As a result of these factors, the correct bones bear the weight of the body to keep the spine and legs in alignment. So the Sandals for Birkenstock Arizona and Birkenstock Papillio are on hot sale at the Birkenstock Outlet because of mainly their comfort trait.

 2. Tods Shoes
  5. Jun 2012 07:38
  2

  ei tuntunu enää ihan niin huonolta ja loppu tulikin

SELVSPIN
SELVSPIN

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Søg


Tags

Arkiv

Relaterede